Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tudatos létezés

 

 

Amikor azt szereted, amit látsz, hallasz, megérinthetsz, aminek az illatát és az érintésének az ízét érezheted, akkor magadban szereted azt, ami a másik, amitől mindezeket az érzeteket megkaphatod.20375840_722644624587242_8105541252684877046_n.jpg
Amikor azonban azt vagy képes szeretni a másikban, amiről csak tudod, hogy a másik lényének legbelsőbb része, de sem ő sem te nem vagy képes érzékelni azt, akkor kezd el benned fényleni az Igaz Szeretet.
Akkor kijelentheted: Azt szeretem benned, amiről még te magad sem tudod, hogy az vagy valójában!

 

 

 

 

 

Egy olyan emberi lénynek a fénye, aki felfedezte az Igazságot, évezredek óta beragyogja az emberi birodalmat. Ekkora ereje van annak az emberi lénynek, aki felismerte annak igazságát, hogy kicsoda ő.
Az egész emberi faj nehézséggel küzd a tudatlanság és az önteltség miatt. Ki a felelős ezért? A tudat játssza ezt a játékot. Az emberi lények a tudat kifejeződései, a tudat hatásai. Amikor tudod, hogy ki vagy, akkor tudod, hogy minden AZ. És amikor tudod, hogy minden AZ, akkor a... tetteid a szívedből jönnek. Mindezen erőfeszítések nem tudják megváltoztatni a világot, mert az emberi ego arrogáns és önző. Ami jó az emberben, az a Lelke, az, hogy az Időtlen vagyunk, mely időként és változásként, növekedésként,
images.jpgkülönbözőségként, változatosságként mutatkozik. A világ nem egy sötét festmény; ez még mindig egy szép festmény, és a kép a jelenlegi fényünk szerint változik. Ahogy tudatosabbá válunk az Igazságra, látni kezdjük az univerzum dicsőségét és Istent mindenben, amire nézünk.