Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Semmi sem rossz?...

 Azt mondják, semmi sem rossz, csak tapasztalás..., és hogy amit elkövetünk másokkal szemben, az is kell, hiszen okulhatunk belőle idővel, meg akkor kezd el gondolkodni -talán- a másik is: miért történik ez vele?.
Áldozat és elkövető...vagy pszichopata-empata...esetleg önbizalomhiányos kontra egoista...hosszú a sor...és tényleg itt vannak tükrök a személyiségre, hogy miért hagyja és miért szenvedi el valaki, ill. miért gátlástalan vagy birtokló,... a másik?...
Egyetlen mozgatórúgója van minden szélsőségnek: a FÉLELEM!
Márpedig az alárendelt egyéneknek is karmikus ok játszik, és ezt a gyerekkor is kihozza a mintákkal, eleve olyan környezetbe érkezünk, amely tudatalatt táplálja hajlamainkat.
De!!!...nem mentsé30226834_863790420472661_5524595937260863488_n.jpgg az elkövetés és a jellemes ember nem is él vissza erősségeivel, miközben ez kompenzálja gyengeségeit!
Aki szenvedő alany, az átlag önmagát építi le, nem kifele ártó, hanem befelé.
Azok, akik már elértek odáig, hogy van lelkiismeret és érdemes lenne azt olykor hallani, mert a 'fagyi visszanyal időben', meg neki sem esne jól fordítva, azok nem játszmáznak tovább, elkezdik keresni okaikat, és változást produkálnak, hogy jobb emberré váljanak.
Akik meg elnyomva érezték magukat, és mentális, testi-lelki bajaik is vannak, azoknak is ott a lehetőség felismerni, miért nincs önbizalmuk és hol van a csoda bennük, mely ráébresztheti képességeikre őket?.
Visszakanyarodva: semmi sem rossz...-na igen, a mátrixot tekintve értünk zajlik valóban. Ezért szükséges az önismeret, milyen ruhát viselünk ezen inkarnációnkban?...
Aztán kiderül, ha nem a külsőt látjuk, és nem is az egot, akkor van valami ennél is több, mely nem azonosul..., ha bennem is van-benne is...csak ő még nem tudja, ki nem ért ide el.
Itt már van különbségtudat a megnyilvánulásokra és emiatt nem használja azt az egyén, hogy 'semmi sem rossz', mert nem akar elkövetni, visszadobni, vagy bántani másokat, sőt önMAGát sem hagyja többé, hiszen méltatlan a benne élő istenihez!