Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Lelkünkre figyelve

2017.11.04

Amikor mozdulsz arra,mire hivatott vagy,mozdulhat minden más is,ami hátráltat:munka,kapcsolatok,stb...Minden összefügg,a nehézsègeink is,mert ami nem szolgál,azt lefejti az élet rólad;van,hogy áramolsz vele,de lehet,hogy ellenàllsz.

Lehet,hogy a te központi témád a családban meglelni helyedet,lehet,hogy teremtened kell,sikerek felé evezel,de lehet,hogy a sors mást szánt neked és világgá mész,talán támogatni nehéz sorsokat...van az úgy,hogy azàltal teljesedik ki az egyén,hogy ...szolgál másokat...
Az a fontos,hogy felismerjük magunkban,mely területen érezzük a teljességet,és miért nehéz az élet mégis...
8494176.jpg
Talán sokan nem értik,mások meg lelkesen nézik,ahogy átalakulsz...átalakulni és felszabadulni a vágya mindenkinek a bevésett programjai alól...
Hidd el,hogy a bajok forrása az,amiben megkötve érzed magad!
Boldogsága mindenkinek a saját belső értékeiben meglelve jut a felszínre.Lépned kell és tenned,hogy megvalósítsd önmagad!
Lelked tisztasága segít a fejlődésben,ha nem korlátozol másokat cselekedeteikben,ill. nem okolod a világot,a szülőket,az exeket,a főnököd,hanem mèsz utadon és érted a miérteket,mit tanított a helyzet.Akkor enged a karma szorítása...akkor kapod eléd a lehetőségeket,mert szinkronba kerülsz vele.
Ne hidd el,hogy amitöl szenvedsz az valódi!Ez 'csak' egy tanítása az egonak,mert hisz a kereteiben,a játszmáiban és azokban a korlátozásokban,amiket részint vállalt(okkal) és szerzett útközben.
Van,hogy áldozatot követel a változás tőled és van,hogy lemondást,belátást,alázatot és felismerést:nem uralod a játékban sem magad,sem a többieket-akkor sem,ha úgy tűnik...

A bölcsessèg forrása kapocs az Égiekkel,és ez hoz önismeretet és megértést:nem számít az ún. körülmèny,csak az,hogy mihez kezdesz vele.
Lelkünk megtanít minden pillanatban arra,mikor boldog vagy,hogy az az alaphelyzeted,mert azzal nincs dolgod...a többi a mátrix hozadéka.
A legtisztább lètezés a Mindenséget meg nem értő,nem akaró elme.Az az elengedett állapot,amiről Buddha is beszèlt. Ezentúl pedig Jézus hozta el a szeretet nyelvét,megérteni az Istent azzal,hogy megbocsájtón,feltètel nélkül szeretve,nem ítęlve éld jól az életed-minden nehèzsèged ellenére!

/2017.08.16/