Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A hangzatos szavakról

2017.11.04

Ne akarj azonosulni senkivel...ne legyél egy Buddha, Jézus és senki, aki megmondja mit vegyél észre, hogyan élj, mi a hibád. Azonosulni az én-ego-elme akar csak...

A hangzatos szövegek mind képesek arra,hogy elvarázsoljanak... az egyszerűségben lelni meg az igaz szólást...
Tanuld meg és lépj túl rajta. A tanulások olykor szükséges mélységekbe dobnak, de semmi nem baj; ott vagy és megtapasztalod.
Tudod milyen, megéled és hitelesekké lesznek szavaid!
Ne légy áldozat, vágyakozás, ego és kutakodó akarat vagy csalódottság!
A hangulataid milyensége csak jelzés, ez mind csak egy aspektusa a kibontakozó Énednek.
Az Önvalód belül csak szemlél, de nem drámáz!
Hagyja átfolyni a történéseket, nem áll ellen.
Bánatod van, csalódásod, nehézségeid?
Nézd meg, érzelmek nélkül, globálisan, mi vezetett el idáig, hogy ezt érzed, tapasztalod?.
Térj vissza belső Csendedbe!
Ehhez szükséges a felismerés és alázat is; aki nem képes rá, s csak hangzatos szavakat ad közre, az önmagát áltatja csupán.
Ez sem baj a te szempontodból, ha képes vagy tudatosan látni az ok-okozatokat.
untitled.png

Soha semmi nem olyan tiszta és egyszerű, mint a kétely utáni üres állapotod. Amikor már átlátod az egészet kìvülről szemlélve, s nem érzed többé magadénak. Ez nem csalódottság, ez felismerés...egyszerű, igaz, csendes felismerés, melyet a tapasztalás megélése belátással párosìt. Ne félj ezt az érzést átélni, engedd el a kötöttségeid és csak legyél. A történéseknek ellenállhatsz ugyan, de az kìnlódást szül számodra érzelmileg. Hagyd áramolni, megélni a pillanatokat, s figyeld magad, miként reagálsz. Legközelebb nem lépsz ugyanabba, mert megtanulod a lényegét és fejlődni fogsz. A változás az élet törvénye.

Életed célja az, amit annak hiszel. Küldetésedet te szabtad ki saját magadnak az Egyetemes Rend Értelmében. Életed pedig az lesz, amivé teszed, és soha, senkinek nem lesz joga ítélkezni feletted.