Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Magasabb értelem felé haladva

Onnantól kezdve,hogy magasabbra teszed azt a lécet-önmagaddal szemben-,és törekszel rá,hogy jó ember lègy minden nappal:valahogy ezt reméled a környezettől is...mert a példa lehet ragadós,és motiválhat másokat is.
Ha neked könnyű ezt élni,nem biztos,hogy a többieknek is az...persze van,hogy nehezebb napok jönnek,de észre venni,hogyan lehet felülírni a negatív reakciókat-az a komoly.
Megfelelni másoknak-nehézségeket szül...ezért akiben a belső hang szüli az elhatározást,s annak akar megfelelni-az már egy angyali sugallat. Így tud emberséges,erkölcsileg magas szintű és lojális lenni az ember céljaihoz.
Nem érti mindenki ès uncsinak,meg furának tűnhet a jelenlèt ekèppen,de valójában távol tartva a kísértésektől magunkat nincs indíttatás olyan izgalmakra (már),melyekkel kockáztatnánk karmáink pozitívra váltását és egy nehezebb sorsot sem kíván magának az ember,ha ezt látja maga előtt.
A belső értékrend azt kívánja nap,mint nap teljesíteni,amit a nagy átlag kintről keres-kutat folyton különböző vágyaival.
4129335dd1d47fe77c3abebd0c0f5364.jpg
Nem hiba megesni,csak tudni kell meglátni mit okozunk -magunknak is-,ha épp lesüllyedünk picit valami semmisěgnek tűnő ès másoknak elfogadott normáiba,merthogy nincs mèrce és rálátás,sem kontroll az utánzásban...
Lehet,hogy egyedül érzed magadat,s te vagy más sokak szemèben,ám azért,mert a 'csorda' követi a többséget,mèg nem jelenti,hogy az a tuti biztos...persze elkövetnek ezt-azt,tartozz közéjük,s önkènt is meglépik sokan,mert máskènt gondolni bátorságot kíván,kitartást és hitet.
Ez pedig azt a bélyeget okozza,amiért megítèlve lehetsz,hiszen befele látni és komolyan venni a sugallatokat nagy munkát kíván-eleinte...,de megéri,ęs ha mersz járni az úton,nem akarsz letérni majd,ha pedig megtévedtél mégis,vágyódsz majd az érzésre,ami a belső béke állapota.Jót tenni másokkal alap kellene legyen,de addig mèg van mit megmutatni lehetőségként a többieknek.