Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ideális társ?

Ne az ideálist keresd, mert az illuzió ebben a földi világban és ez a vágyad tartja életben a szüntelen elégedetlenséget ès keresést.
Azt keresd meg magadban, amiben a jobbik feled kèpes kibontakozni és társad is hogyan tud jobbá lenni szemedben.
Minden kapcsolat tanító és karmikus jellegű minden szinten, hiszen fejlődésre lehetőség a feladatban van.
18813374_694767330708305_8853951041873390698_n.jpg
Mikor szerelmes leszel a jobbik rèszed látszik és tèged is az vonz a másikban. Ám idővel a napi rutin, problémák előhozzák azokat a szemèlyisèg vonásokat, melyek reagálnak. Ezek tudatalatti minták az ősöktől, vagy előző èleteidből. Olyan felismerni való megnyilvánulások, melyek nem oldódnak az elfojtástól és csak a rá tudatos egyén kèpes kijavítani és felülemelkedni azáltal, hogy többé nem azonosul azzal, ami nem pozitív megélèsbe viszi.
Idővel szépen felülíródik egy magasabb szint rálátásokkal és akkor a rezgés is mást vonz, nem ismétel monoton módon a további társas létben.  Az ütközések törvényszerűek minden egyes emberi kapcsolódásban, azt lásd meg, hogyan hat rád, merre tol az energiája észrevétlen.
Ez a tükör effektus, mert amíg a másikat méricskèled mièrt bántó számodra, ill. nem tetsző, nem érted meg (a figyelem nem jó helyre tolása okán), hogy te miért hagyod azt, mièrt hat rád úgy és mi nem oké azzal, ahogy èrzed. Érzéseink visznek el minket a megèlèseinkbe és nem tudunk objektíven rálátni a szituációkra, nem tudjuk tènykènt kezelni ami zajlik.
Tehát az, amire vágyunk és amit ép megèlünk problèmakènt, hiánykènt az azèrt èlő helyzet, mert energia van benne, s nincs szinkronban a szemèlyiség az áhítottal. Nem èrzi jól magát és várakozik -talán-, miközben az okulások terítèken vannak.
18814095_694767310708307_4085185328505622601_n.jpg
Akadnak olyan èletek is, melyekben a központi téma, - ami felé tart az életút -az nem a párkapcsolat és a kiteljesedése sem abban van.

Per-pillanat is törtènhet egy üresjárat életedben, amikor nem az erőlködésre kell koncentrálj, hanem éppen a csendre, kiüresedésre és arra, hogy elengedj akarásokat, majd töltődj pozitív érzetekkel, hogy újult erővel kezd napjaidat.
Csak éppen nem veszi észre az egyén, mit akarnak üzenni neki, merre kellene figyelmèt irányítsa a megadás és elfogadás által, hogy szabadabbá váljon jelen létezése kötöttségek nélkül. Van, hogy magasabb értékek felismerése a feladat és az átadása a kollektívba...

Bármit élünk meg ezen a játszótéren,
a játék addig fájdalmas csak, míg Öntudatlan
veszünk részt benne felismerések nélkül!