Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Boldogulni...

Akkor kezdünk el élni, amikor önmagunk adhatjuk és vállalhatjuk szabadon a felelősségeinket. Amikor minden tettünkben szívünkre hallgatunk, akkor vagyunk kijelölt útunkon,s bár ez sokszor nem tetszik másoknak, mégis okkal zajlik és valamit tanítani szeretne a feleknek.
A legtöbb ember ezt nem értve kifele mutogat és nem látja tükrét a másik cselekedeteiben. A mélypontja az, mikor ártó módon tesz valaki, s nem oldja meg a feladványt. Vagy legalább lépne túl, hiszen nem vagyunk teljes mértékben rendezői életünknek. Nem véletlen találkozunk össze azokkal, akikkel... és nem véletlen lesz kapcsolat azokból, amelyekből...
Boldogság az, ha a felek megérnek arra, hogy képesek belátással lenni, megbocsájtani és tisztázni a múltat.
Ekkor zárul le a történet karmikus része.
tonyariawanstophauntmeeveryday3.jpg
Minden ember életében van olyan, akit valaha szeretett, de ma már nem...és minden embernek volt bánata emiatt...
Az élet teljessége az, amikor ismerjük magunkat annyira, hogy meglátjuk a történésben reakcióink valódi okait, saját mélységeinket és a másikét is.
Élni az életet nem mindig rózsás és hozhat nehéz döntés elé bárkit.
A boldog emberek csak abban különböznek a többiektől, hogy bár nekik is van krízis, de felül tudnak emelkedni, hiszen a probléma megoldani való feladat, vagy elengedni való tanulság.
Akkor teljesedik ki minden nő és férfi, ha megérti szerepeinek lényegét és próbál alkalmazkodva élni a másik féllel..., ha van olyan érett a társ, hogy ő is akar fejlődni és érteni minőségét a kapcsolaton belül, akkor tartós lehet az együtt működés.
Szeretni a múltat és elfogadni egyet jelent, mert akkor minden ember jelenlétét megtudjuk köszönni, hiszen valami jogosultsága volt szerepének...,jó esetben felismerteti a mintát, amit játszunk és ami a szenvedést okozza egy kapcsolatban.


'Neked nincs mit vesztened. A legtöbben azért nem engedhetik meg maguknak, hogy szabadon szeressenek, mert túl sok minden, múlt és jövő forog kockán. De neked csak a jelen van.'
Paulo Coelho