Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az isteni mag

 

Isten szikrája mindenkiben jelen van,belőle létezünk,hisz a maga hasonlatosságára teremtett minket.
Az előző életek valójában párhuzamos síkon zajlanak,s amit ki tudunk belőle olvasni,az nem a jelen rezgésünket emeli vagy fokozza le,csak ego hiszi azt,hogy attól jobbak vagy rosszabbak vagyunk.
Hatni nem hat előre a múlt életünk,hanem mint összességei vagyunk piciny töredékek szintjén,s a jelen lét beteljesítése nem függ attól,hogy valakinek érzed magad.
A párhuzamos síkok kijavítani emlékeztetnek valamit,mivel dolgunk van. Ez nem feltętlen csak ártó tett lehet,hogy legyél jobb ember vęgre és ismerd meg magad történéseid által,hanem lehet olyan mulasztás is,amit nem tettél meg kényelemből,felelőtlenségből vagy félelemből. Van,akinek erősebb jellemmé kell válnia(de nem másokon uralkodva),és van,akinek gyengébbé úgy,hogy nem érez hatalmi harcot kapcsolatai rendszereiben,hanem szeretetteljesebbé vàlhat,ha eljut odáig,hogy felismerje mindkét feladatot az egyén.
Mentegetni magunkat a karmával,vagy azzal,hogy nem vagyunk bűnösek-álszent dolog.khjfc.png
Tanulni jöttünk-e világra,s ha megérted,mięrt van ilyen széles palettája a hierarchiáknak minden szinten,miért megengedett a szenvedés,akkor megérted mit jelent az,hogy földi pokol és mit a Fény,amiből jöttünk,ahová tartunk.
A keresztelőn elhangzik: 'bűnből születtél...'-ez ártó is,de részint igaz,hiszen itt senki sem bűntelen,senki sem jön tiszta lappal,csak néhány tanító,kiknek azért nincs család és kötelék,mert karmikusan nem köti őket olyan feladat,amit ledolgozzanak,formáljanak,mivel szolgálatra születtek.
Beépítheted életedbe a tanításokat és jobb emberré válhatsz-átérezve,hogy mindenki Egy-,de csak ha megérted a másik ember viszonyulàsait és ok-okozatait leszel képes valósan látni őt,hogy miben van,mit él.
Alacsonyabb rezgésen lévő társainkat megęrtve legyünk feléjük,nem becsmérelve,de az ártó szándékokat nem köteles senki mosolyogva fogadni. Tükröt tartva tanulhatnak,ha képesek eljutni odáig,mert a végtelen szeretet számukra semmi,hiszen nem tudnak mit kezdeni vele. Eleve nem kapták meg -valószínű gyermekkęnt-,és ha folyton elnéző az ember,nincs ami ráébressze őket tetteik súlyára.
A harag olyan,ami ha tetteidben vezérel,belülről megöl!
Amikor szeretetben teszed a szükségest,s nem tetszik ez azoknak,kik sosem szembesülnek mélyen,akkor nem bosszúból és másolva őt végzed feladataidat.
Azt kezd vele mindenki,amit akar,nem kell,hogy érzelmileg hasson a másik ember bevégzendő feladatainkra. Tanít a szeretet,az elfogadás,míg nem saját kárunkra használják ezt fel. 
Felelősen mindenki azt szolgálja,ami feljebb emel,egyéni és kollektív szinten is. Szembefordulni erőt kívánnak a helyzetek,s ezt az igazságért kiállva Jézus is példázta.
Nem bólogathatunk arra,ami szöges ellentéte az emberinek,bár meg lehet látni,miért tartanak ott nępek,vagy emberek az életedben,s miért befolyásoltak minden rezgésre,amire ráállnak tudattalan.
Választás az,hogy másoljuk a múltat vagy tanulunk belőle...és erre mindenkinek saját belső ingere adja meg válaszait,hogyan viszonyuljon élete eseményeire.
Megtanulni,hogy ne határozzon meg az,amiket átéltünk negatív érzésként-ez azt kívánja,hogy kívül tudjunk állni a történést szemlélve és rálássunk önmagunkra is,mi volt a tanítás és az üzenet,főként,ha ismétlődik a játszma. Erre kevesen képesek...de nincs lehetetlen...
Kinövöd szerepeidet és újabb szintre lépsz magad miatt vagy beleragadsz és marionett babaként működsz?. Szabad az akaratod hozzá!
Kívánom,hogy sikerüljön!

 

 

 

/2016.11.07/