Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Angyali segítők

Isten mindent megtesz értünk...,gyakran küldi el angyalait segítő kezek gondoskodásával,biztatással,mosolyokkal és érintésekben,melyek testet-lelket gyógyítanak.
De Isten nem tesz meg helyettünk semmit,mert cèljainkhoz,gyógyulásunkhoz,változásainkhoz nehèzségek útján jutunk el,amikor is ráébredünk belső erőnkre,akaratunkra, jóságunkra,képességeinkre...
Nem Isten ver bottal,sem nem büntet,csak megengedi,hogy alakítsuk sorsunkat hitrendszereinkkel életről-életre.
Mindaz,ami ma nem érdemelt,ami fájó,ami kimozdítana,az létjogosult mégis,hiszen történik.
Isten a megfelelő helyre vezet, még ha akkor nem is tudja az ember.
Szabad akatatunk a gondolkodásra való képességünk.
Rajtunk áll és bukik a hogyan tovább...,eközben minden 'szereplő',helyszín eszköztár a saját történéseinkhez,önmagunk megismeréséhez.
Isten a harcait a legjobbaknak adja...,valójában hozzájárultunk lélekszinten és sosem véletlenek okozzák céltalan a megtapasztalásokat.
Akik már szembesültek,győztek,felálltak a padlóról ěs megismertěk erejüket,gyengèiket és mertek változni,azok felismertek bölcsességeket,amiket mások hátra hagytak ránk.
Ahogy a pillangó kèpes megújulni és szárnyait próbálgatni,ua. így válunk képessé legyőzni magunkat,akadályainkat és van,hogy elengedést és belátást is tanulunk ezekkel párhuzamban.
30707682_866658756852494_8786613355075862528_n.jpg
'Isten útjai kifürkészhetetlenek!'-mondják.
'Akinek akarata van, azt vezeti a sors, akinek nincs, azt vonszolja.'-ez persze van,hogy áldozatokkal,lemondásokkal jár vagy èppen elterel más mederbe,amire nem számítottál.
Semmi sem ellened zajlik...,s ha fejlődni vagy kész,akkor megérted az összefüggèsek hogyan alakítottak és hogy nincsenek véletlenek...